UWF

Unique Way to Fulfill

Nieuws

Interview Ulrica van Panhuys weekblad Tertio

03/01/2013

De Nederlandse consultant, Ulrica van Panhuys, heeft op basis van de beroemde psalm 23 een eigenzinnig leiderschapsmodel uitgebouwd. Herderlijk Leiderschap

De Nederlandse consultant, Ulrica van Panhuys, heeft op basis van de beroemde psalm 23 een eigenzinnig leiderschapsmodel uitgebouwd. Mijn methode laat individuen toe de geest van de goede herder uit te ademen en zo een team inspiratie in te blazen.

Klik hier om het artikel te lezen.

Wij danken Tertio dat wij het artikel op onze site mogen plaatsen. Klik hier om naar de site van Tertio te gaan
 

Terugblik boekpresentatie

19/12/2012

Bisschop de Korte ontvangt het eerste exemplaar van Ulrica WF van Panhuys
Bisschop mr. G de Korte neemt het eerste exemplaar van de methode ‘Herderlijk Leiderschap’ in ontvangst van Ulrica WF van Panhuys.

Graag wil ik iedereen, inclusief de Nederlandse en Belgische pers, persoonlijk bedanken voor de getoonde interesse in mijn boek, de daarin omschreven methode en de verspreiding daarvan.

Speciaal dank ik de gasten die de winterse omstandigheden hebben getrotseerd om deel uit te maken van het moment dat de methode 'Herderlijk Leiderschap' op de markt verscheen. Tevens dank ik het team van hotel Landgoed Avegoor voor hun diensten en toewijding die de avond mede succesvol maakten. Er heerste een warme en aangename sfeer onder het genot van een aperitief, lekkernijen en een goed gesprek.

De rijk gevarieerde groep van aanwezigen was bijzonder betrokken bij de presentatie en spraken onderling over herderlijk leiderschap.

Ulrica van PanhuysArtikel Friesch Dagblad

12/12/2012

Artikel over Herderlijk Leiderschap in het Friesch Dagblad: "De misstanden bij scholenkoepel Amarantis toonden deze week aan dat het daar één ding duidelijk ontbrak. Moreel leiderschap." Klik hier om het artikel te lezen (PDF, opent in een nieuw venster).

Artikel op hetgoedeleven.com

06/12/2012

Het Goede Leven heeft een artikel op hun website over Herderlijk Leiderschap gepubliceerd. Klik hier om het artikel te lezen.


"Herderlijk Leiderschap" te koop

07/12/2012

Bestel Herderlijk Leiderschap bij uw boekwinkel of via bol.com


Publicatie "Herderlijk Leiderschap"

07/12/2012

Aankomende vrijdag, 7 december, is het boek "Herderlijk Leiderschap", van Ulrica WF van Panhuys, te verkrijgen in Nederland.